За нас

ТЕхноКОМ Трейд ООД е създадена през септември 2000 г. Фирмата води началото си от уважаваната в медицинските среди австрийска фирма “ТЕКОМ Аналитикал Системс”, която доставя медицинска апаратура и консумативи за болничния сектор в България още от средата на 80-те.

Основната дейност на ТЕхноКОМ Трейд ООД е насочена към внос и разпространение на тестове за бърза диагностика, хранителни добавки и продукти с медико-санитарен характер.

Фирма Техноком Трейд ООД има собствената дистрибуторска мрежа и логистика покриващи територията на цялата страна.

“Ние се грижим за вашето здраве” не е просто наш рекламен слоган, а наша мисия и основна цел!

 

Партньори

Сериите тестове за бърза дигностика, които Техноком Трейд ООД предлага на българския пазар се произвеждат от нашите американски партньори: AmeriTek и Cortez Diagnostics, Inc.

AmeriTek
Компанията се намира в областта на Сиатъл, щата Вашингтон. Тя е лицензиран производител на медицински продукти от американската Агенция за лекарствени средства и храни (FDA) и заводът й притежава сертификат за качество ISO 9000. Ameritek разработва и произвежда най-лесните за употреба продукти в бранша – над 160 теста за бърза диагностика и ELIZA комплекти за лаборатории.

Diagnostic Automation / Cortez Diagnostics, Inc.
Основана през 1991 г. тази частна корпорация се намира в град Калабасас, щата Калифорния. Тя е световен лидер в диагностичните иновации. Нейната пълна гама тестове се разпространяват в над 130 държави по света.
Компанията е известна с високото качество и надеждността на продуктите си, както и с конкурентните си цени.