Category Archives: News

ВЪВЕДЕНИЕ
CLEAR hCG тест – ПИСАЛКА е тестово устрйство за детерминиране на хормона hCG (Човешки хорионичен гонадотропин – Human Chorionic Gonadotropin) в спесимени от урина. Това тестово устройство се
капак абсорбиращ пробата участък отчитащ резултата прозорец дръжка използва за получаване на визуален, качествен резултат за ранно диагностициране на бременност. (виж още)

clear_amphetamine

За качествена оценка на aмфетамин в урината на човека до 3 дни след употребата им. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА Тестът за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне на количествено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути. (виж още)

За качествена оценка на кокаиновите метаболити в човешката урина до 3 дни след употребата им.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Тестът за кокаин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне на количиствено детерминиране на кокаиновите метаболити, бензилекгонина в човешката урина на гранично ниво 300 нг/мл за 3 минути. (виж още)

ВЪВЕДЕНИЕ
Едностъпковият LH oвулационен тест е бърз и лесен за употреба. Този качествен тест може да предскаже кога е повишено максимално нивото LH (лутеинизиращ хормон) и следователно кога е вероятно да сте в овулация. (виж още)

ОБЯСНЕНИЕ НА ТЕСТА
Човешкият хорион гонадотропин (ЧХГ), (human chorionic gonadotropin) – НCG е глюкопротеинов хормон, който се произвежда от развиващата се плацента, малко след оплождането. Появата на НCG в урината скоро след зачеването и по нататъшното нарастване на концентрацията му по време на ранната бременност, го правят идеален маркер за навременното откриване на бременност. (виж още)